31 de des. 2010

Movistar o el robatori de l'ADSL

Fa tres anys em vaig adherir al programa HCI (Hogar Conectado a Internet) el qual incloïa, a més de l'adquisició d'equipament TIC per a ús particular, la possibilitat d'incorporar també la connexió ADSL i gaudir de la modalitat de "pagament compartit". Ara que el termini d'adhesió és a les acaballes (el 31 de desembre és el darrer dia, tot i que sembla que el Govern ha decidit ampliar-ho a última hora per un any més), vaig rebre fa uns dies un correu de l'Oficina de Promoció Econòmica de la universitat en la qual treballo informant-me que a partir del gener de 2011 ja no continua el pagament compartit i aconsellant-me que, en cas de voler continuar rebent el servei de Telefónica, contactés amb el seu servei d'atenció al client per negociar condicions més avantatjoses que les de l'actual conveni (el conveni estava basat en l'accés a internet "Duo" a 3 Mb).

He trucat al 1004 per explicar el meu cas i demanar-los ofertes i m'han indicat que l'oferta que tenen vigent, l'ADSL de 10 Mb per 19,90 € al mes, no me la poden aplicar perquè la centraleta que serveix la connexió a la zona on visc no suporta amples de banda superiors a 3 Mb. En qualsevol cas, la única opció era continuar amb l'ADSL a 3 Mb, però com que no hi ha cap promoció per a aquesta connexió, el preu de la mateixa serà de 39,90 € mensuals. Quan he dit a la persona que m'estava atenent que no entenia com pot ser que al fet que són ells qui m'ofereixen un pitjor servei comparativament amb altres zones de la meva mateixa ciutat (són els únics responsables de disposar d'electròniques obsoletes i de no actualitzar degudament les seves infraestructures) s'afegeixi l'aplicació d'una tarifa més cara, ha començat a repetir una mena de cantarella que deia "no hi ha cap promoció per a la línia de 3 Mb, no hi ha cap promoció per a la línia de 3 Mb...".

Resumint: que aquests individus acostumats a gaudir de condicions quasi monopolístiques, pel fet de viure en un barri i no en un altre, m'ofereixen pitjor servei però el doble de car!

Així que, com que de moment només consento que em robin si no me n'adono, he decidit donar-me de baixa de Timofónica, la qual cosa tampoc no els ha preocupat gens ni mica quan he manifestat que era això el que volia fer, i tastar altres operadors que ofereixen molt més ample de banda per menys diners.

Ja veurem com va, perquè ja m'han avisat alguns amics que... són tots tallats pel mateix patró!
 

2 comentaris:

  1. Tots no ho sé, pero apart de VomiTimo te'n diré uns altres que de debó t'ho dic que són uns lladres, uns impresentables i vàries coses més: Jazztel. I quasi et diria que tindran el seu propi blog també ;-P

    ResponElimina
  2. Millor que fer-ho per correu postal, envia un burofax.

    Sort!!!

    ResponElimina

M'agradarà conèixer la teva opinió... anima't!