Traducción / Translation

Moltes gràcies per millorar aquest blog amb les vostres aportacions.
No us talleu gens!


26 de març 2012

Nous temps, nous canals

Ara que l'estat espanyol és líder a Europa en l'ús d'smartphones (perdoneu, però no m'agrada del tot això de 'telèfons intel·ligents'), i que el creixement d'utilització d'aquests dispositius per accedir a la informació continua situant-se per sobre de la mitjana europea, cal plantejar-se seriosament aquest canal com a element important de la comunicació promocional. 

El mobile marketing és una realitat que va prenent el seu espai a tots els àmbits, fins i tot a l'àmbit universitari. En aquest sector, el Servei de Llengües - UAB Idiomes ha endegat una campanya, adreçada als joves de Barcelona i del Vallès Occidental principalment, d'accés i registre mitjançant dispositius mòbils en la que s'ofereix la possibilitat de guanyar un curs d'estiu de llengua estrangera.

L'acció promocional de la campanya, que porta per nom UAB Idiomes Jove, es va iniciar de manera offline amb el repartiment d'unes postals, que incorporen el corresponent codi QR, entre els i les estudiants que van passar per l'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament que ha tingut lloc a les instal·lacions de Fira Barcelona aquesta setmana passada.

El codi, en ser decodificat, direcciona cap a una pàgina adaptada per a dispositius mòbils que permet inscriure's fàcilment, tot i que també s'ha creat una landing page per a les persones que (encara) accedeixen a la xarxa global utilitzant un ordinador.

Tot plegat, un exemple de com un servei universitari també pot pujar al tren i aprofitar les noves possibilitats que ofereixen el desenvolupament i la implantació de la tecnologia mòbil per apropar-se al seu mercat natural (els estudiants universitaris i preuniversitaris) i que, fins el 30 d'abril, permet optar (a aquells afortunats que encara tinguin una edat compresa entre els 16 i el 24 anys) a guanyar un curs d'idiomes. 

T'interessa? 
Doncs escaneja el codi QR i apunta't!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'agradarà conèixer la teva opinió... anima't!