Traducción / Translation

Moltes gràcies per millorar aquest blog amb les vostres aportacions.
No us talleu gens!


4 d’oct. 2009

2n Vins&Blogs de la Penedesfera


El primer cap de setmana d’octubre no ha començat malament pel que fa a intensitat d’actes relacionats amb la xarxa. Així, sense entrar en fer una relació de la intensíssima activitat d'aquests dies, citaré un parell que, per a mi, mereixen ser destacats, tot i que per motius diferents.

Si divendres teníem (uns des de Vic, uns altres, entre els quals m’hi compto, gràcies a Twitter i altres eines) la possibilitat de seguir i viure el lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2009, el matí de dissabte ens ha brindat l’oportunitat de trobar-nos un grapat de blocaires per parlar de TIC, de blocs, de les xarxes socials, de tot allò que es mou en aquest món ple de sufixes com ara 2.0 i, com no podia ser d’una altra manera, del Penedès, en el marc de la segona edició del Vins&Blogs.

Aquesta segona edició del Vins&Blogs de la Penedesfera ha tingut lloc en un marc fantàstic: el mas de Caves Castellroig, al municipi de Subirats.


Personalment, tot i que esperava trobar més gent (al Facebook n'hi havia més d'una trentena de confirmacions...mmm això del feisbuc sembla poc seriós!), n’he sortit força satisfet, perquè, d’una banda, m’ha permès desvirtualitzar persones que només coneixia a través de les xarxes socials i fer noves coneixences. I d’una altra banda, m’ha agradat com s’ha desenvolupat la trobada-conversa on hem pogut intercanviar impressions i informacions (alguna vinculada al món de l’esport que ha resultat força sorprenent) sobre el paper i el futur dels mitjans de comunicació tradicionals, sobre els Premis Blocs Catalunya 2009, sobre el que ens depara el futur de les tecnologies, la mobilització (adaptació als terminals de telefonia mòbil) de les aplicacions i de les webs, sobre la recerca en tecnologia aplicada a la salut 2.0, sobre l’aplicació d’aquesta tecnologia a altres camps d’activitat, sobre el Penedès, l’enoturisme, la gestió del territori... En resum, que n’he sortit amb un bon regust de boca.

Regust de boca que ha millorat després amb la visita a les instal•lacions de la Finca Sabaté i Roca i amb el tast de vins blancs Castellroig monovarietals de Xarel•lo que ens ha ofert en Marcel Sabaté.

En fi, que l’any passat em vaig perdre la primera trobada Vins&Blog de la Penedesfera i ara, que he gaudit de la segona, em sap encara més greu. Miraré de no faltar-hi a les properes edicions i des d’aquí recomano a tothom que tingui inquietuds blocaires o twitteres o facebookeres o xarxeres en general i a tothom que s’estimi el Penedès, que s’hi apunti. I, evidentment, si sou amants del bon vi... què pot haver millor que seure al voltant d’una taula a parlar sobre aquest mitjà tan potent com és Internet amb una bona colla de blocaires i acompanyats d’un bon vi?

Ja està, no pretenia fer una ressenya, ni una valoració, ni tan sols un resum, només volia deixar constància que m’ha semblat una iniciativa molt interessant que s’ha convertit en una experiència molt enriquidora i volia donar les gràcies a les persones que hi ha darrera de l’organització de l’acte i, especialment, al Daniel García Peris, responsable, amb la seva invitació, de la meva assistència.

2 comentaris:

  1. Gràcies a tu per venir Joan Carles, i veure'ns les cares que ja tocava! :-)

    ResponElimina
  2. Bé, més que veure'ns les cares (hi són al twitter i a altres llocs) vam poder posar cos a aquelles cares dels avatars.
    Un plaer, això de la desvirtualització!
    :)

    ResponElimina

M'agradarà conèixer la teva opinió... anima't!