Traducción / Translation

Moltes gràcies per millorar aquest blog amb les vostres aportacions.
No us talleu gens!


12 de maig 2010

EDO 2010: les meves notes... (01) Presentació

Els dies 12, 13 i 14 de maig de 2010, té lloc a la seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada el Congrés Internacional EDO 2010, que el CEJFE coorganitza amb el Equip de Desenvolupament Organitzacional, amb el Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB i amb la Diputació de Barcelona. El congrés analitzarà les “noves estratègies formatives per a les organitzacions” tot tenint en compte la importància creixent de les noves tecnologies com a facilitadores de la cooperació i de la superació dels límits espacials i temporals.

Presentació del Congrés

Dra. M. José Recoder, vicerectora de Relacions Institucionals de la UAB
Hble. Sra. Montserrat Tura, consellera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Dr. Joaquín Gairín, director general del grup EDO, Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB

Recoder: La formació en xarxa ha de servir no només a les administracions sinó també a les organitzacions empresarials. La xarxa elimina barreres com ara la distància o el temps de desplaçament.

Gairín: En una societat dinàmica cada cop és més important l’adaptació constant de les persones i de les organitzacions. El coneixement facilita la creació d’organitzacions més flexibles, capaces de donar resposta a les necessitats canviants de la societat. Hi ha però, qüestions a resoldre: l’aprenentatge de les persones vs. l’aprenentatge de les organitzacions. El coneixement de cada individu pot formar part de les transformacions socials que es produiran en el futur.

Tura: Els nens que ara estan a primària, treballaran en feines que encara no han estat inventades i els demanarem que aportin solucions a problemes que no som capaços d’imaginar a hores d’ara. Les administracions s’han d’obrir a formes de coneixement diversos per fer possible l’avenç cap a aquest món futur que no sabem com serà. La transferència de coneixement cap a la societat ha de ser sempre a l’horitzó de les universitats i de la recerca en general.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'agradarà conèixer la teva opinió... anima't!